Вдосконалення державної підтримки малого підприємництва (досвід Японії) - Стоянова, М.М. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто напрямки вдосконалення державної політики підтримки малого підприємництва з урахуванням закордонного досвіду.