Особенности анализа факторов, влияющих на изменение рентабельности основного капитала - Ступницкая, Т.М. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто показники ефективності основного капіталу. Запропоновано методичні рекомендації щодо розрахунку економічної рентабельності основного капіталу промислового підприємства з урахуванням чинників, що впливають на її зміни з метою оцінки ефективності використання основного капіталу.