Функціонально-цільові ознаки стратегій розвитку малих форм підприємництва - Харічков, С.К.; Редькін, Д.О.; Волохова, М.П. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто систему функціональних ознак розвитку малих форм підприємництва відповідно до обраних цільових стратегій, обгрунтовано необхідність упорядкування сукупності угод, здійснюваних підприємницькими структурами відповідно до ринкових принципів.