Методологічні підходи до визначення конкурентоспроможності українських регіонів на міжнародних ринках - Хумаров, О.А. (Економічні інновації, 2009)
В статті розглянуто проблему досягнення українськими регіонами міжнародної конкурентоспроможності, проаналізовано основні чинники, що впливають на міжнародну конкурентоспроможність та запропоновано напрями формування стратегії регіонального розвитку на міжнародних ринках.