До 70-річчя Владислава Миколайовича Гладиліна (Археологія, 2005)
Виповнилося 70 років Владиславу Миколайовичу Гладиліну — визначному українському археологу-палеолітознавцю, відкривачу найдавнішої археологічної пам’ятки у Східній Європі, одному із засновників і багаторічному завідувачу Археологічного музею у Києві.