Стратегия адаптивного управления химическим предприятием - Шубин, А.А. (Економічні інновації, 2009)
Наведено обґрунтування та запропоновано методичні підходи до формування стратегії адаптивного управління підприємством, що базується на концепції слабких сигналів.