Поселення малобудківського типу біля с. Тимченки у басейні р. Сіверський Донець - Буйнов, Ю.В. (Археологія, 2006)
Статтю присвячено публікації матеріалів, здобутих під час розкопок поселення з речами малобудківського типу біля с. Тимченки Харківської обл. Особливу увагу приділено питанням хронології та культурної належності цієї пам’ятки.