Рец.: Горелов M.C., Моця О.П., Рафальський О.О. Цивілізаційна історія України - Корвін-Піотровський, О.Г. (Археологія, 2006)
Рецензія на книгу: Горелов M.C., Моця О.П., Рафальський О.О. Цивілізаційна історія України. К., 2005. - 631 с.