Нові знахідки кола виїмчастих емалей у водозборах Сіверського Дінця та Дніпра - Дідик, В.В. (Археологія, 2001)
Розглянуто випадкові знахідки прикрас виїмчасте-емалевого стилю на території Харківської та Черкаської областей.