Нове поселення пізньочорноліської культури на Чигиринщині - Полтавець, В.І.; Нерода, В.В. (Археологія, 2006)
У стаття публікуються знахідки з нового поселення чорноліської культури на березі Кременчуцького водосховища, яке активно руйнується.