Рец.: К.П. Бунятян, Л.Л. Залізняк, В.M. Зубарь, О.П. Моця, В.В. Отрошенко, Р.В. Терпиловський. Археологія України - Гладких, М.І. (Археологія, 2006)
Рецензія на книгу: К.П. Бунятян, Л.Л. Залізняк, В.M. Зубарь, О.П. Моця, В.В. Отрошенко, Р.В. Терпиловський. Археологія України. К.: Либідь, 2005. — 504 с. Навчальний посібник для студентів історичних спеціальностей вищих навчальних закладів України під редакцією д.і.н., професора Л.Л. Залізняка складається з шести окремих блоків лекцій, написаних досвідченими археологами і викладачами знаних київських університетів – Києво-Могилянської Академії та київського національного університету імені Тараса Шевченка.