Ранньосередньовічне поховання кочовика із с. Суханове на Херсонщині - Приходнюк, О.М.; Євдокимов, Г.Л.; Данилко, Н.М. (Археологія, 2001)
Статтю присвячено публікації і науковій інтерпретації поховального комплексу с. Суханове Бериславського р-ну Херсонської обл.