Особистість Л.М. Славіна за матеріалами наукового архіву ІА НАН України - Станіцина, Г.О. (Археологія, 2007)
Статтю написано на основі архівних матеріалів, що змальовують Л.М. Славіна як вченого і неординарну особистість. У науковий обіг введено невідомі архівні матеріали.