Педагогічна діяльність професора Л.М. Славіна - Самойленко, Л.Г. (Археологія, 2007)
Статтю присвячено педагогічній діяльності члена-кореспондента АН УРСР професора Л.М. Славіна, засновника та першого завідувача (1944—1970) кафедри археології і музеєзнавства Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка.