Епістолярна спадщина Л.М. Славіна як джерело для вивчення історії археології та історико-біографічних досліджень - Ляшко, С.М. (Археологія, 2007)
Висвітлено джерелознавчий та інформаційний потенціал епістолярної спадщини відомого антикознавця та організатора науки Л.М. Славіна, що зберігається в Науковому архіві Інституту археології НАН України.