Міжнародна конференція «VII Боспорські читання» - Зінько, В.М. (Археологія, 2007)
20—24 травня 2006 р. у м. Керч (АР Крим, Україна) відбулася щорічна міжнародна археологічна конференція «VII Боспорські читання» на тему «Боспор Кімерійський та варварський світ у період античності та середньовіччя. Ойкос».