Створення оборонних споруд Мохначанського городища та динаміка заселення його округи - Колода, В.В. (Археологія, 2007)
Статтю присвячено аналізу захисних споруд Мохначанського городища, що на Харківщині. Виділено кілька етапів будування городища — від ранньої залізної доби до нового часу.