Полісні монети Ольвії з написом ΕΜΙΝΑΚΟ: основні аспекти інтерпретації - Русяєва, А.С. (Археологія, 2007)
Статтю присвячено дискусійним питанням інтерпретації різними дослідниками перших карбованих срібних монет Ольвії.