Поселення ранньоскіфського часу Любомирка-1 у верхів’ї р. Тясмин - Орлик, О.П. (Археологія, 2007)
Опубліковано знахідки скіфського часу, виявлені біля с. Любомирка, що на Кіровоградщині, які засвідчують існування тут поселення VI ст. до н. е.