Золота підвіска пізньоримського часу з с. Дудин Львівської області - Онищук, Я.І. (Археологія, 2007)
Статтю присвячено дослідженню золотої підвіски-кулона, виявленої на поселенні пізньоримського часу Дудин-ІІ на Волино-Подільському прикордонні.