Рец.: Возний І.П. Поселення Х—ХIV ст. у межиріччі верхнього Серету та середнього Дністра. Ч. 1. Укріплені поселення та давньоруські міста - Звіздецький, Б.А. (Археологія, 2007)
Рецензія на книгу: Возний І.П. Поселення Х—ХIV ст. у межиріччі верхнього Серету та середнього Дністра. Ч. 1. Укріплені поселення та давньоруські міста. Чернівці: Золоті литаври, 2005. — Ч. 1. — 255 с. Рецензовану монографію І.П. Возного присвячено аналізу археологічних матеріалів та історичній інтерпретації укріплених поселень Х—ХI V ст., розташованих у межиріччі верхнього Серету та середнього Дністра.