Третя Судацька міжнародна наукова конференція - Куковальська, Н.М. (Археологія, 2007)
18—21 вересня 2006 р. у м. Судак (АР Крим) на базі відділу Національного заповідника «Софія Київська» — музею «Судацька фортеця» відбулася III Судацька міжнародна наукова конференція «Причорномор’я, Крим, Русь в історії та культурі».