До 85-річчя Євгена Володимировича Максимова (Археологія, 2007)
21 січня 2006 р. виповнилося 85 років відомому досліднику давньослов’янської археології та історії України, доктору історичних наук, лауреату Державної премії України в галузі науки Євгену Володимировичу Максимову