Поселення стжижовської культури на р. Іква на Волині - Самолюк, В.О. (Археологія, 2007)
Статтю присвячено об’єктам стжижовської культури, форма і заповнення яких порушують проблему хронологічного співвідношення городоцько-здовбицької, межановицької та стжижовської культур.