Гряда А могильника кизил-кобинської культури Уркуста І у Південно-Західному Криму - Лєсков, О.М.; Кравченко, Е.А. (Археологія, 2007)
Розглянуто єдину повністю досліджену гряду могильника кизил-кобинської культури пізнього етапу в Південно-Західному Криму з античними імпортами.