До вивчення планувальної структури житлового будинку в VII кварталі Херсонеса - Буйських, A.B. (Археологія, 2007)
Запропоновано нову планувальну реконструкцію будинку в VIІ кварталі Північно-Східного району Херсонеса Таврійського.