Рец.: Пашкевич Г.О., Відейко М.К. Рільництво племен трипільської культури - Мосякін, С.Л.; Безусько, Л.Г. (Археологія, 2007)
Рецензія на книгу: Пашкевич Г.О., Відейко М.К). Рільництво племен трипільської культури. К.: Інститут археології НАН України, об’єднання громадян «Товариство Коло-Ра», 2006. — 145 с. Монографію присвячено проблемі, успішне розв’язання якої ґрунтується на результатах дослідження кількох фундаментальних наукових дисциплін: ботаніки (зокрема, палеоетноботаніки), археології, історії, сільськогосподарських та соціальних наук тощо.