До ювілею Ірини Тимофіївни Кругликової (Археологія, 2007)
Вітаємо з дев’яностоліттям Ірину Тимофіївну Кругликову, видатного археолога античності, людину колосального досвіду і, не зважаючи на вже досягнуті звершення, неабиякої наукової снаги.