Віктору Афанасійовичу Косаківському — 60! (Археологія, 2022)
31 січня святкував ювілей кандидат історичних наук, археолог, етнолог, фольклорист, краєзнавець, музеєзнавець, педагог Віктор Афанасійович Косаківський, який народився 1962 р. в містечку Чечельник на південно-східній Вінниччині.