Антропологічний склад населення ямної культурної спільноти Північного Причорномор'я: внутрішньогруповий аналіз чоловічої вибірки - Ушкова, Ю.В. (Археологія, 2022)
Статтю присвячено систематизації та ревізії культурної належності краніологічних матеріалів чоловічої вибірки ямної культурної спільноти Північного Причорномор’я, її краніометричній характеристиці та внутрішньогруповому аналізу.