Антропологія і біоархеологія України на міжнародному антропологічному форумі в м. Базель, Швейцарія, 11—12 листопада 2022 р. (Археологія, 2022)
У Природничому музеї міста Базель та Базельському університеті 11—12 листопада 2022 р. відбулась міжнародна антропологічна конференція і практичний семінар, організовані Швейцарською асоціацією антропологів. Насичена програма засідань відзначалася великим тематичним розмаїттям і включала презентації досвідчених та молодих дослідників зі Швейцарії, Німеччини, України, Італії, Ліхтенштейну та США.