До 75-річчя Костянтина Михайловича Гупала (1947—2010) (Археологія, 2022)
8 грудня цього року виповнюється 75 років від дня народження Костянтина Миколайовича Гупала, археолога, музеєзнавця, суспільного діяча, лауреата Державної премії УРСР у галузі науки і техніки (1983).