Редвинці — вершницький поховально-поминальний комплекс скіфського часу на Північному Поділлі - Могилов, О.Д.; Гуцал, В.А. (Археологія, 2023)
Статтю присвячено публікації матеріалів кургану 1 поблизу с. Редвинці Хмельницького р-ну й обл., дослідженого в 1973 р. експедицією Кам’янець-Подільського педінституту. Проаналізовано поховально-поминальну обрядовість та інвентарний комплекс пам’ятки.