Написи на івриті на керамічній посудині XVII—XVIII ст. - Прищепа, Б.А.; Русакова, Ю.М.; Чміль, Л.В. (Археологія, 2023)
Статтю присвячено аналізу єврейських написів на керамічному посуді XVII—XVIII ст. із Києва, Білої Церкви й Острога. Такі епіграфічні пам’ятки вперше вводяться до наукового обігу в Україні.