М'ясна напутня їжа в поховальному обряді Дніпро-Прутської бабинської культури - Литвиненко, Р.О. (Археологія, 2023)
У статті схарактеризовано та проаналізовано м’ясну їжу з поховань дніпро-прутської бабинської культури, виявлено специфіку цієї категорії в різних її локальних варіантах, а також продемонстровано відмінності використання тварин у поховальному обряді трьох бабинських культур.