Б. Михайлов «Петроглифы Каменной Могилы». Запорожье; Москва, 1999, 152 с., 118 илл. - Нечитайло, А.Л. (Археологія, 2001)
Рецензується монографія «Петроглифы Каменной Могилы», яка є результатом понад 30-річної праці її автора Б.Д. Михайлова, який своє життя присвятив вивченню та дослідженню Кам’яної Могили поблизу м. Мелітополь Запорізької обл. Нині це Державний історико-археологічний заповідник. Щоб зрозуміти петрогліфи Кам’яної Могили, автор залучив всебічні джерела — археологію, історію, літературу та етнографію.