Світла пам'ять Петру Петровичу Толочку (21.02.1938—28.04.2024) (Археологія, 2024)
28 квітня 2024 р. пішов із життя Петро Петрович Толочко — видатний фахівець з археології та історії Давньої Русі, доктор історичних наук (1981), професор (1988), академік НАН України (1990), політичний, громадський і культурний діяч.