Вплив передпосівної бактеріальної обробки насіння ярої пшениці на її врожайність - Малиновська, І.М.; Черниш, О.О.; Юла, В.М.; Романчук, О.П. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2007)
Вивчався вплив комплексної обробки (Agrobaсterium radiobacter + фосфатмобілізувальні мікроорганізми) насіння ярої пшениці сорту Рання 93 на ріст і розвиток цієї культури. Виявлено композиції, які дозволяють підвищити кількість загальних і продуктивних стебел, кількість зерен у головному колосі, індивідуальну продуктивність рослин і врожайність пшениці на 22,5-43,5 %.