Модель розбирання здобичі амвросіївськими мисливцями - Сніжко, І.А. (Археологія, 2002)
Статтю присвячено моделюванню процесу розбирання мисливської здобичі на Амвросіївському кістковищі на основі аналізу свідоцтв утилізації і залучення етнографічних та експериментальних даних.