До 60-річчя Михайла Івановича Гладких (Археологія, 2002)
2001 р. М.І. Гладких, відомому фахівцю в галузі пізнього палеоліту України, доктору історичних наук, професору Київського національного університету імені Тараса Шевченка виповнилося 60 років. Колектив Інституту археології НАН України вітає Михайла Івановича з ювілеєм, бажає міцного здоров'я, наукового довголіття, нових успіхів в археології, викладацькій діяльності та керівництві кафедрою археології провідного університету України.