Пам'яті Юрія Олександровича Коваленка (1966-2023) - Коваленко, О.; Мошик, І.; Ясновська, Л. (Сiверянський літопис, 2023)
14 березня 2023 р. у медійний простір увірвалася звістка про загибель у бою з російськими окупантами поблизу Кремінної на Луганщині Юрія Коваленка – українського історика, археолога, краєзнавця і волонтера.