"Війна забирає в нас кращих, аби вони тримали нам небо": пам'яті Дмитра Рибакова - Шумило, В.; Шумило, С. (Сiверянський літопис, 2023)
18 липня 2023 р. загинув на фронті наш колега, кандидат історичних наук, історик і журналіст Дмитро Олександрович Рибаков.