Про можливість використання етнографічних паралелей для реконструкції неолітичних жител - Титова, О.М.; Кепін, Д.В. (Археологія, 2002)
Статтю присвячено проблемам реконструкції жител неолітичних культур України із залученням етнографічних паралелей.