Пізньопалеолітична стоянка Галич І (попередні результати досліджень) - Ситник, О.С.; Цирек, К. (Археологія, 2002)
Публікація містить інформацію про археологічні дослідження однієї з цікавих і перспективних пам'яток пізнього палеоліту Верхнього Подністров'я — стоянки Галич І. Подано узагальнений аналіз крем'яного матеріалу, зроблено припущення про належність пам'ятки до східнограветтської подністровської традиції.