Вітаємо з Державною премією (Археологія, 2002)
Колектив Інституту археології НАН України щиро вітає, завідувача відділу археології ранніх слов'ян, доктора історичних наук, члена-кореспондента НАН України, професора Володимира Даниловича Барана з присвоєнням почесного звання лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки за 2001 рік.