Поховальний обряд зарубинецької культури на Середньому Подніпров’ї - Пачкова, С.П. (Археологія, 2002)
Статтю присвячено переосмисленню поховального обряду зарубинецьких могильників поблизу сіл Пирогів та Вишеньки на Київщині.