Поклик до праці тяжкої й часто невдячної: замітки на берегах нової книги М. Тимошика «Материн заповіт у рушнику 1933-го» - Гуменюк, Т. (Сiверянський літопис, 2024)
Рецензія на книгу: Тимошик М. Материн заповіт у рушнику 1933-го. Автобіографічна канва життя. Біобібліографічний показник із нагоди 60-річчя. Київ: Наша культура і наука, 2022. 592 с.