Від А до Я - Фтомова, І. (Сiверянський літопис, 1996)
В алфавітному порядку, від А до Я розміщені у виданні короткі біографічні довідки і про діячів XVII— XVIII століть, і про тих, хто сьогодні становить цвіт нашої землі. Багато уваги автор приділив тим людям, чиї імена пов'язані з Великою Вітчизняною війною. Це зрозуміло, адже він і сам пройшов фронтовими шляхами.