Таке потрібне видання - Дмитренко, Л. (Сiверянський літопис, 1996)
М. Ткач, Н. Данилевська. Клечальний міст. К. 1995. — С. 191. Українська народознавча наука збагатилася ще одним вкрай потрібним виданням, яке в повній мірі слугуватиме не лише слухачам навчальних закладів, а й вченим — дослідникам, фольклористам, етнографам, учителям, гуртківцям, всім, кому не байдужі етнокультурні реалії України в минулому і сучасному.