Оцінка доцільності основних векторів «Стратегії розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року» - Шишка, І.В. (Вісник економічної науки України, 2024)
Метою статті є аналіз відповідності визначених у проєкті «Стратегії розвитку охорони здоров’я до 2030 року» цілей і завдань сучасним викликам галузі останніх років. Проаналізовано зміст проєктів «Стратегії розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року» від 23 лютого 2022 року і від 13 лютого 2023 року. Проаналізовано зміст завдань кожної операційної цілі, що розкривають сутність трьох стратегічних цілей, на предмет їх доцільності та відповідності сучасному стану речей та змінам у пріоритетах, що відбулися останнім часом.